Tillbaka

Grilla & Chilla


Kött från Sverige


 

FÄRDIGT ATT GRILLA – BARA ATT CHILLA

Komponera ditt eget grillbord av prisvärda och högkvalitativa råvaror från Mando att grilla hemma, på picknicken, till festen eller bara till vardags! Alltid svenskt kött och råvaror från lokala leverantörer. Alla produkter är helt förberedda och färdiga för att läggas på grillen. Klicka enkelt ihop dina varor och få dem levererade dit du önskar.
Beställ nu och gör din kväll till en smidig och njutfull grillfest!

 

 

ERBJUDANDE

Du kan beställa utkörning inom en radie på 5 km, just nu erbjuder vi fri utkörning vid köp från 650 kr.

 

MANDOS GRILLTIPS

Grillen

  • Börja i god tid. Räkna med minst 30 min till färdig glöd. Använd rikligt med kol/briketter. Låt gallret ligga på även innan grillning, ett hett galler är lättare att borsta rent och ger fina grillinjer. När kolet blivit grått är det dags att lägga på köttet.

 

Köttet

  • Ett viktigt grilltips är att ta fram köttet i god tid så att det hinner bli rumstempererat. Krydda, salta eller gnugga in grillkrydda i köttet, gärna en kvart innan grillning. Det går även bra att krydda mot slutet av grillningen. Glaze: pensla på Mandos steksås på valfritt kött i slutet av grillningen. Låt köttet ligga på så det får grillyta. När det släpper från gallret är det dags att vända (burgare går annars lätt sönder).

 

 

Historia
Mando är en över femtio år gammal restaurang och var därmed före McDonald’s med att servera hamburgare i Sverige.