Tillbaka

Tillgänglighet


 

PLATS FÖR RULLSTOL

Mando är en rullstolsanpassad restaurang som är tillgänglig för rullstolsburna eller gäster som har svårt med trappor. Rullstolsburna har bäst svängrum i den nya delen, men har även möjlighet att komma in i den äldre lokalen. Kontakta personal för assistans.

Även vår uteservering är utformad för god tillgänglighet. Vi har inget staket längs långsidan, för att våra gäster lättare ska kunna komma in och ut. Alla bord har ett mittben, så att armstöden på en rullstol kan komma in under bordsskivan. Vi har utrustat vår uteservering med ett anpassat bord där det finns gott om plats. Platsen uppfyller gatukontorets direktiv för tillgänglighet.

 

PLATS FÖR BARNVAGN

Det går bra att ta in barnvagnar på Mando. Be personalen om hjälp för placering. Det finns även barnstolar för de allra minsta.

 

FÅR MAN TA MED HUNDEN?

Ja det får man! Alla hundar är hjärtligt välkomna på vår ute servering. Servicehundar är välkomna inne i restaurangen i specifika platser. Be personalen om hjälp för placering.

 

HJÄRTSÄKRAD PLATS

På Mando har vi en hjärtstartare.  2018 valde vi att flytta ut vår hjärtstartare på fasaden för att göra den tillgänglig dygnet runt.

Vi på Mando har i praktiken sett hur avgörande det är med kunskap i hjärt-lungräddning. I augusti 2015 drabbades en gäst på vår uteservering av hjärtstopp. Tack vare att personer med relevant kunskap gjorde en snabb livsräddande insats, slutade det lyckligtvis bra!