Tillbaka

Erbjudanden


Mando serverar alltid 100% svenskt kött!

 

”DAGENS”

Lunch serveras alltid helgfria vardagar. Se aktuell meny här.

 

40%-RABATTEN

Vi erbjuder 40% rabatt på all mat (ej dessert) helgfri måndag-fredag mellan kl. 14.30-17.30. Under denna tid tar vi inte några reservationer. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Under mellandagarna gör rabatten ett kort uppehåll.

 

SÖNDAGSDEALEN

Vi serverar ”Söndagsdealen” hela dagen för endast 259:-.
Classic Räkcocktail & Plankstek 130 g. Välj 250 g planka till 345:- Det går även utmärkt att byta ut räkcocktailen till någon annan av våra förrätter.

 

FAMILJEERBJUDANDET

Det är viktigt att vi lär våra barn att äta rätt! På Mando serverar vi bra och god mat som uppskattas av barn i alla åldrar. Förutom att vi erbjuder 40% rabatt på mat vissa tider (se ovan), bjuder vi alla barn på glass med chokladsås och föräldrar på bryggkaffe.

Detta är ett familjeerbjudande och gäller oavsett när ni kommer. Vi bjuder även alla barn på mjölk till maten – dessutom serverar vi på Mando alltid 100% svenskt kött.

På Mando är alla välkomna, stor som liten!

 

Historia
Mandos storslagna inredning går helt i koppar och har blivit smått ikonisk. Inför restaurangens historiska invigning år 1966 skapades interiören av arkitekt Sten Samuelsson och inredare Yngve Elland, och pryddes med stolar av Arne Jacobsen. Tanken var att designen skulle bli både unik och prålig – och det lyckades väl.