Tillbaka

Erbjudanden på Mando


Mandos erbjudanden är väldigt förmånliga.

Vi bryr oss om våra gäster och vår önskan är att kunna servera er det bästa inom både smak, pris och upplevelse.

 

”DAGENS”

Lunch serveras alltid helgfria vardagar. Se aktuell meny här.

 

40%-RABATTEN

Vår 40% rabatt är ett otroligt populärt erbjudande på Mando. Du erhåller hela 40% rabatt på all mat (ej dessert) helgfri måndag-fredag mellan kl. 14.30-17.30. Gäller ej vid avhämtning och Mandos Delikatess. Under denna tid tar vi inte några reservationer. 

 

SÖNDAGSDEALEN

Ett trevligt och uppskattat erbjudande på Mando är ”Söndagsdealen” som serveras hela dagen för endast 289:-. Räkcocktail & Plankstek 130 g.

 

FAMILJEERBJUDANDET

Det är viktigt att vi lär våra barn att äta rätt! På Mando serverar vi bra och god mat som uppskattas av barn i alla åldrar. Förutom att vi erbjuder 40% rabatt på mat vissa tider (se ovan), bjuder vi alla barn på glass med chokladsås och föräldrar på bryggkaffe efter maten. Detta är ett familjeerbjudande och gäller oavsett när ni kommer. Vi bjuder även alla barn på ekologisk mjölk till maten – dessutom serverar vi på Mando alltid 100% svenskt kött. På Mando är alla välkomna, stor som liten!

 

Mando serverar alltid 100% svenskt kött och är certifierade i märkningen Från Sverige!

 

 

Historia
Mandos storslagna inredning går helt i koppar och har blivit smått ikonisk. Inför restaurangens historiska invigning år 1966 skapades interiören av arkitekt Sten Samuelsson och inredare Yngve Elland, och pryddes med stolar av Arne Jacobsen. Tanken var att designen skulle bli både unik och prålig – och det lyckades väl.