Tillbaka

Erbjudanden på Mando


Mandos erbjudanden är väldigt förmånliga.

Vi bryr oss om våra gäster och vår önskan är att kunna servera er det bästa inom både smak, pris och upplevelse.

 

”DAGENS”

Lunch serveras på fredagar. 

 

40%-RABATTEN

Vår 40% rabatt är ett otroligt populärt erbjudande på Mando. Du erhåller hela 40% rabatt på all mat (ej dessert) helgfri måndag-fredag mellan kl. 14.00-17.00. Gäller även vid avhämtning, men ej på Mandos Delikatess. Bordsreservationer under denna tid erhåller inte del av detta erbjudande. 

 

TVÅRÄTTERSDEALEN

Ett trevligt och uppskattat erbjudande på Mando är ”Tvårättersdealen” som serveras hela dagen på söndagar och röda dagar för endast 325:-. Räkcocktail & Plankstek 130g.

 

FAMILJEERBJUDANDET

Det är viktigt att vi lär våra barn att äta rätt! På Mando serverar vi bra och god mat som uppskattas av barn i alla åldrar. Förutom att vi erbjuder 40% rabatt på mat vissa tider (se ovan), bjuder vi alla barn på glass med chokladsås och föräldrar på bryggkaffe efter maten. Detta är ett familjeerbjudande och gäller oavsett när ni kommer. Vi bjuder även alla barn på mjölk till maten – dessutom serverar vi på Mando alltid 100% svenskt kött. På Mando är alla välkomna, stor som liten!

 

Mando serverar alltid 100% svenskt kött och är certifierade i märkningen Från Sverige!

 

 

Historia
Mandos storslagna inredning går helt i koppar och har blivit smått ikonisk. Inför restaurangens historiska invigning år 1966 skapades interiören av arkitekt Sten Samuelsson och inredare Yngve Elland, och pryddes med stolar av Arne Jacobsen. Tanken var att designen skulle bli både unik och prålig – och det lyckades väl.